Mire kell figyelni konténer bérlés előtt?

By | 2020-03-30

Mire kell figyelni konténer bérlés előtt?Konténerre szükség lehet építkezéskor, költözéskor, felújításkor egyaránt. Nem érdemes azonban megvásárolni egy eszközt, hanem szinte mindenki számára a konténer bérlés a jó megoldás. De mire kell figyelni, mielőtt konténert bérelnénk?

Milyen konténer méretek vannak?

A leggyakoribb bérelhető konténerek 4, 5, 6 és 8 m3-es változatokat jelent. A bérlendő konténer kiválasztásához érdemes megbecsülni a hulladék, szemét várható mennyiségét. Mivel a konténerbe csak annyi hulladék helyezhető, ami ténylegesen bele is fér, így érdemes inkább egy kicsit felül lőni, mint hogy duplán kelljen szállítani.

Elfér a konténer?

Családi házaknál könnyebb a dolgunk, ugyanis az udvaron vagy a ház előtt rendszerint elfér a konténer, de ne csak a konténer méretét vegyük figyelembe, hanem azt is, hogy a szállító autónak is meg kell tudni közelíteni a helyet.

Ha közterületre kerül, vegyük fel konténer bérlés előtt a kapcsolatot a helyi önkormányzattal, hogy megelőzzük az esetleges büntetéseket.

Gondolkodjunk előre

Dolgozni gyakran hétvégén szeretnénk, azonban a cégek általában csak hétvégén dolgoznak. Béreljünk pár nappal a munka megkezdése előtt konténert a biztonság kedvéért.