Vagyonvédelmi lehetőségek

By | 2021-10-19

Vagyonvédelmi lehetőségekA vagyonvédelem kiemelten fontos fogalom, legyen szó akár magánszemélyekről, akár cégekről. Szerencsére számos különböző szolgáltatás közül lehet választani, amikor a megfelelő vagyonvédelmi szolgáltatásokat szeretnénk kiválasztani. Lássuk a legnépszerűbbeket.

A legnépszerűbb a riasztórendszerek, kamera rendszerek kiépítése, ezek közül is a riasztók, ezek ugyanis olcsóbbak. A riasztórendszerek úgy működnek, hogy amikor mozgást, behatolást érzékel a rendszer, akkor hangjelzést ad le. A kamera rendszereket gyakran riasztók mellé szokták kiépíteni, de egyedül is megállja a helyét ez a rendszer. Ilyenkor nincs jelzés, viszont a kamerákkal nyomon követhető, rögzíthető minden mozgás, történés. A két rendszer egy továbbfejlesztett változata, hogy távfelügyeletet is biztosít a vagyonvédelmi cég. Ha valamelyik rendszer jelez, vagy a kamerákon rendellenességet észlelnek, akkor a cég emberei rövid időn belül kimennek a helyszínre, és személyesen ellenőriznek mindent.

Általában céges területeken, telephelyeken szokták alkalmazni az élőerős őrzést. Ahogy a neve is mutatja, a szolgáltatás lényege, hogy a vagyonvédelmi cég munkatársai személyesen őrzik a területet. Ez jelenti a legjobb védelmet természetesen, viszont hosszú távon ennek a legmagasabbak a költségei is.