Választható programok a Harkány Travelnél

By | 2020-06-02

Választható programok a Harkány TravelnélA Harkány Travel szervezésében az érdeklődők a választható programok között megtalálhatják azokat a programokat, látnivalókat, melyek érdeklik őket, ha Harkányba érkeznek. Harkány a gyógyfürdőjéről híres, de egy nyaralás, kikapcsolódás során érdemes a környéket is megnézni. Lássuk, milyen programok közül lehet választani.

Ős-Dráva látogatóközpont

A Szaporca közelében található Ős-Dráva látogatóközpont interaktív kiállítással, majorral, tanösvényekkel és változatos programokkal várja az érdeklődőket.

Pécsi múzeumok

A pécsi múzeum túra a város 5 népszerű múzeumát foglalja magába, ezek a Csontváry múzeum (Csontváry Kosztka Tivadar munkásságát bemutató kiállítás), Zsolnay múzeum (a Zsolnay porcelán legszebb és legjellemzőbb darabjai), Vasarely múzeum (Victor Vasarely múzeuma), Várostörténeti múzeum, Modern Magyar képtár (elsősorban a XIX-XX. századi magyar képzőművészet alkotásait gyűjti össze).

Borkóstoló Siklóson

Siklós hazánk egyik legszebb települése, a különböző borkóstolók keretein belül mindenki megtalálhatja azt a lehetőséget, ami számára legjobban megfelel.

Sétahajózás a Dráván

A Dráva folyó nem csak hazánkat választja el Horvátországtól, hanem a Duna-Dráva Nemzeti Parkon is áthalad. A másfél órás sétahajózás során megismerkedhetnek az érdeklődők a környékkel és a meseszép tájjal.

Lovas programok

Lehetőség van romantikus vagy csoportos lovaskocsizás a közeli szőlőhegyre, valamint szórakoztató programok, állatsimogatás és lovaskocsizás igénybevételére is.