A legnépszerűbb dizájner ruha anyagok

By | 2018-02-28

A dizájner ruhák nagyon népszerűek lettek az utóbbi években, rengetegen választják őket az átlagos, megszokott ruhák helyett. Cikkünkben azt a 3 ruhaanyagot mutatjuk be, melyekből a legtöbb dizájner ruhát készítik.

Selyem

A selyem mindig is a luxussal, a gazdagsággal kapcsolódott össze. Rengeteg ruhadarabnál használják előszeretettel, készülnek belőle szoknyák, ruhák, blúzok, sálak, pizsamák, fehérneműk egyaránt. A legnagyobb divatmárkák is rendszeresen használják a selymet ruháiknak elkészítésükhöz.

A 100%-os selyemruha vásárlása rengeteg előnnyel jár: esztétikus az anyag kiváló minősége miatt, valamint tartósabb is, mint az egyéb anyagból készült ruhák. Mindezek mellett nem elhanyagolható, hogy a selyem az egyik legkényelmesebb ruhaanyag.

Szatén

A szatén fényesebb, mint a selyem, viszont csak kívülről (míg a selyem mindkét oldalról), így viseléskor a szatén kényelmesebb. Ennek megfelelően a szatén kiváló megoldás azok számára, akik nem szeretik a selyem anyagát a bőrükön, de mégsem akarnak lemondani az esztétikus ruhákról. Emellett a szatént gyakran használják cipők készítéséhez is, ellentétben a selyemmel és a kasmírral.

Kasmír

A kasmír a hosszantartó kényelemtől, és a hihetetlenül puha megjelenésről híres. A dizájner ruhák egyik legnépszerűbb anyaga, mivel rengeteg előnnyel rendelkezik. Rengeteg luxus divat cég használja termékeinek elkészítéséhez.

Aki a mai divatnak megfelelő ruhákat szeretne vásárolni, akár ezekből az anyagokból, akár másikakból, megteheti az a http://www.larosamoda.hu webshop segítségével.